Spilleautomater med bonus

Der er mange velkomsttilbud på markedet til nye spillere og det er en unik mulighed, hvorpå du kan få en gratis bonus til at afprøve spiludvalget og de mange spilleautomater. Spilleautomater med bonus findes flere steder og vi viser dig flere af dine bedste muligheder her.

Oversigt: Velkomstbonus på spilleautomater

Vi har lavet en oversigt over hvor du kan finde en attraktiv velkomstbonus på spilleautomater, på danske spillesider.

UdbyderFordeleBonusKom i gang
Spillehallen75 kr. uden indskud175 kr. Besøg
Spilnu1.000 bonus spins200 kr.Besøg
OneCasino50 spins uden indskud1.000 kr.Besøg
Mr. Green50 spins1.000 kr.Besøg

Oversigten indeholder annoncer. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
Alle spiludbydere har en dansk licens.

Spilleautomater er blevet populære

Der er ingen tvivl om at spilleautomater er blevet rigtig populære i Danmark, hvor særligt Spillehallen, Spilnu og Leo Vegas er stærkt tilstede i reklamespots. Og det er med god grund, for med en attraktiv bonus til spilleautomater, masser af sjov og underholdning, samt grafisk flotte spillemaskiner, er der noget for enhver smag.

At flere tilbyder mobilvenlige løsninger gør, at man kan have det med sig rundt overalt. Her bruger mange det som “tidsspild” når man keder sig eller har pause. Andre bruger det som en fast del af underholdningen om aftenen og/eller i weekenden. Det er helt op til en selv, hvordan spilleautomaterne skal indgå i din hverdag, men det er alt andet lige nemmere at man kan have det med sig overalt via mobilen.

Fra fysiske spillehaller til online markedet

Der er de seneste årtier sket et skifte i flere brancher, hvor mange løsninger og ydelser er blevet digitaliseret og flyttet til online markedet. Her er spilleautomaterne og spilmarkedet et rigtig godt eksempel.

Der har længe og er fortsat spillehaller i danske byer, med automater stående, men flere og flere vælger at gå online for at hygge sig. Det er markant nemmere, mere fleksibelt og så findes der de omtalte velkomsttilbud. Går du ned i den lokale spillehal får du ikke 100 gratis spins eller 75 kr. uden indbetaling. Du kan godt prøve at spørge, men det sker ikke!

Så det er ikke så underligt at de fysiske spillehaller er rykket online i stor stil, mens de gammeldags automater fortsat er til at finde rundt i det danske land. Fremadrettet bliver det spændende at følge om de fysiske langsomt dør ud, eller fortsat vil eksistere om fx. 10 år.

Én ting er sikkert og det er at online automaterne hele tiden bliver bedre, både når det kommer til interface, grafik og hvordan de fungerer med features og muligheder.

Husk at have øje for gennemspilskravene

Sidst er det værd at nævne, du bør have øje for gennemspilskravene hos den enkelte udbyder. Det er helt klassisk, at man bliver forblændet af en god velkomstbonus, men glemmer at se bonussen skal gennemspilles 20 gange før den kan trækkes ud.

Det er klart, at jo lavere gennemspilskrav jo mere attraktivt. Og jo større sandsynlighed er der for, at du rent faktisk kan trække penge ud til dig selv i fortjeneste. Det er én af grundene til at Spillehallen.dk er en af vores klare favoritter. Her skal du blot gennemspille din bonus 1x og så kan de reelt udbetales.

I oversigten vil du bemærke, at det er meget forskelligt hvilket niveau gennemspilskravene er på. Så hav det med i dine overvejelser, når du skal vælge din næste spiludbyder.

Spilleautomater med bonus

Spilleautomater med velkomstbonus

Spilleautomater med bonus findes flere steder og vi viser dig flere af dine bedste muligheder.
Gratis spins

Spilleautomater med gratis spins

Spilleautomater med gratis spins er i høj kurs. De giver muligheden for at skabe sig en god profit.
Spilleautomater uden indbetaling

Spilleautomater uden krav om indbetaling

Se hvor du kan afprøve spillene, før du beslutter dig for, om du ønsker at indbetale penge.